Att komma igång

Ja ni, nu har jag haft den här domänen i ca en vecka och jag har grubblat en himla massa på hur mitt första inlägg ska vara. Ska jag skriva en halvtöntig introduktion a lá personligt brev av 14-årig tjej? “Hej, jag är en glad och go tjej på 14 somrar blablabla…”. Ska jag köra pang på och fokusera så lite på mig själv som möjligt och bara dyka ner i nåt spännande ämne? Ska jag göra en proper och stel introduktion av mig? Eller ska jag försöka komma över min beslutsångest och bara skriva whatever comes to mind? Såhär håller jag alltid på, kan tänka i evigheter på någonting men det leder sällan till att jag faktiskt kommer igång. Men nu kör jag på det sistnämnda, det är bara att köra!

Så, varmt välkomna hit! Jag som driver denna bloggen heter, föga förvånande, Maria Halling. Har ett stort intresse för inredning, design, konst, etc och känner ett behov av att pladdra mer om det på nätet. Kanske finns det folk som kan finna något nöje i att läsa det jag skriver? Who knows?

Annat om mig:
*Jag är utbildad inredningsdesigner med examen från The Interior Design Institute och jobbar på en inredningsbutik i Göteborg.
*Bosatt i Majorna med sambo. Han vill vara privat så jag kommer referera till honom som J.
*Är pälsallergiker (min stora förbannelse i livet) men i hjärtat är jag en crazy cat lady.
*Chips är knark för mig, så ställer man en full chipsskål framför mig så kan man inte förvänta sig att det ska finnas något kvar.
*Mitt andra drog är att organisera och sortera. Inte alltid på en hälsosam nivå, men vem bryr sig om det när alla t-shirts är perfekt vikta med vikbräda och sorterade enligt modell och färg? Oh, the satisfaction!
*Älskar skräckfilmer och true crime podcasts, men är också skiträdd av mig. Bra kombo.
*Svär ofta, men lägger inte så mycket vikt vid det.

Och här har ni en bild från i somras, just då på semester i Tyskland och med väldigt frissigt hår.

Har just nu ingen plan på hur ofta jag kommer blogga, men det blir nog åtminstoneeeee… en gång i veckan, till att börja med. Förmodligen mer, men sen är jag också en mästare på att prokrastinera så vi får la se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.