Auktionsvinster

Sagt och gjort – nu har jag köpt två EWÅ vägglampor som jag skrev om i förra inlägget!

Hittade två separata auktioner för ett tag sedan på Tradera med dessa lampor, men var osäker på om jag skulle buda på dem. Vakade över alla bud som en hök och velade fram och tillbaka på vad mitt eventuella maxbud skulle vara.

Bestämde mig för att köra på, men här kom problemet – eftersom det var två olika annonser så är det inte säkert att jag skulle vinna båda. Lustigt nog så slutade annonserna ca 1,5 timme ifrån varandra.
Den första vann jag utan problem, det var inte så mycket motstånd från andra budgivare. Men nu blev det ett MÅSTE att jag skulle vinna den andra, och det var inte lika enkelt. Under den sista minuten var det, inkluderat mina, 7 st bud och jag hann lägga det sista budet 1 SEKUND FÖRE AVSLUT. Mitt hjärta bankade så hårt att det nästan hoppade ur bröstet. Men jag vann den och nu väntar jag ivrigt på att paketen ska anlända!
Får se om det verkligen är så stor skillnad i färgerna i verkligheten sen. Om det är det så kommer jag förmodligen spraya dem svarta.

Några timmar innan jag vann dessa auktionerna så fiskade jag även hem en till goding – en italiensk vägglampa från mitten av 1900-talet. Har sett liknande sådana vägglampor på flera ställen, men den här var så fin att jag inte kunde motstå från att buda på den!

Den här var dessutom från Göteborgs Auktionsverk som ligger nära mig, så det blir enkelt att frakta hem den.
Den ska sitta på kortväggen i vardagsrummet som vetter mot hallen, så man kommer se den och hallskåpet i samma vy. Tror det kommer bli snyggt ihop!

För ca en vecka sedan köpte jag dessutom en kamera, Canon 60D, på Tradera. Hade tidigare varit med i ett budkrig om en likadan kamera men priset sprang iväg så jag la mig. Så det var skönt att kunna köpa en kamera direkt utan att behöva oroa sig för att förlora den till någon annan ivrig budare. Alla bilderna är från auktionsannonserna (Tradera och Auctionet)

Nu får jag hålla fingrarna i styr då jag i princip har handlat för hela nästa månads shoppingbudget, hehe.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.