Hej Mars

Natten till första mars invigdes med inget annat än en attack av pollenallergi. Sov kanske 4 timmar och väckte J med mina nysningar. Härligt.
Det är tur att det finns trevligare vårtecken också, som fågelkvitter, solsken och blomknoppar.
Mina lediga dagar de här veckan har varit varit väldigt lugna, med härliga frukostar och att spendera dagar i pyjamas. Favoritsetet är en vitrandig P.Le Moult pyjamas med knappar och krage. En bättre frukost. Vallmofralla med kallrökt lax och fetaost, mangoyoghurt med jordgubbar och rostade kokosflingor, kaffe och juice. Orkar aldrig fixa så här mycket om jag jobbar tidiga morgnar så det känns lite extra lyxigt när jag väl gör det.
Har ni något tips på snabb och god frukostmat? Let me know.

Idag åkte jag och J till Göteborgs Auktionsverk för att hämta ut vår nya vägglampa. Det gick på ett kick, och med spårvagnen var vi snabbt tillbaka i lägenheten.
Hjälp vad jag är förtjust i den. Vi behöver kolla elen innan vi kopplar in den, men annars verkar den vara i fint skick.

Tanken var att vi ska ha den på kortväggen i vardagsrummet när vi köpt ny soffa och i stort sett gjort om hela rummet, och det kanske dröjer ett halvår eller mer innan vi har råd med det. Så under tiden får den hänga på vinden tills jag fixat ordentliga skruvar och pluggar (vi har världens tunnaste väggar) så vi kan ha den i sovrummet på den tomma väggen mittemot sängen.

Lunchen bestod av en half assed pasta carbonara, och resten av dagen kommer ägnas till läsning. En lugn lördag, helt enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.