Firandet fortsätter

I helgen kom min mormor och morfar på besök till vårt familjehem i Vallda, och vi hade väntat med att fira min födelsedag med familjen tills vi alla var samlade. Då jag skulle jobba dagen efter så hann jag bara sova över en natt och fick åka iväg på lördag morgon, men det var roligt att få träffa alla även om det bara är en kort vistelse.

Mamma har hypat deras födelsedagspresent till mig i flera veckor, och det hjälper ju verkligen inte när man är som jag och blir nästan outhärdligt nyfiken. Dessutom har hon upprepade gånger sagt “Jag är så nöjd med den!” och “Om inte du vill ha den så tar jag den!”. Då blev jag nyfiken, förvirrad och lite… oroligt. Vad tusan kan det vara?!
Jamen såklart – en Hitachi skruvdragare med praktiskt förvaringslåda! Skrattade högt när jag öppnade paketet och förstod vad det var. Det var minst sagt en oväntad present, men ändå nåt jag verkligen ville och behövde ha! När lägger man själv en massa pengar på skruvdragare? Inte ofta man gör den prioriteringen, men jag blev bara glad för den!

Resten av fredagskvällen spenderades med att titta på Apollo 13, som jag pinsamt nog aldrig sett innan. Kan bocka av den från filmlistan nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.