Bland Fiskmåsar Och Kameror

Efter flera dagars ösregn så kom solen tillbaka nu för att värma upp Göteborg . Tyvärr var det en osis för mig och Annie då vi möttes upp för att knäppa bilder till hennes CV och hemsida. Mulet är bäst för fotografering, men vi körde på i alla fall och såg det som en testomgång.

Prio nummer ett var att få med bron i bakgrunden på bilderna.

Som tur var så var det inte fasligt mycket folk i området, så vi behövde inte tänka alltför mycket på att folk skulle hamna med i bild eller stirra på oss, hehe.

Man blev nästannnnn lite badsugen. Sen kommer man på att det är pisskallt i vattnet och inte bästa stället att ta ett dopp i heller.

“Are you guys modelling?” frågade en kille oss när vi med nervösa skratt och rynkade pannor försökte hitta bra vinklar. “Yeah, just photos for the resumé” svarade vi och skrattade lite. Toppmodeller skulle jag inte kalla oss.

En extra kaxig fiskmås kom nära och tittade på oss surt som för att säga “var är min mat?”. Bitch I don’t have it, get out.

Scoutar efter bra bakgrunder. Den här graffitiväggen vid Röda Stens Konsthall funkade fint, och trappan bredvid var en typiskt fotoplats för Onsala- och Kungsbackabor i högstadiet.

Hur poserar man? Who knows? Inte mina händer i alla fall.

Efter ett tag gav vi upp då ljussättningen aldrig blev riktigt bra, så vi åkte vidare till Järntorget för en paus på Espresso House. Jag är inget stort fan av deras kaffe, men en Cookies & Cream Frapino är faktiskt jäkligt gott när man är sötsugen men inte vill äta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.