Nyrenoverade Artilleriet Store

I torsdags trotsade jag och J ösregnet och blåsten för att kika på den nyrenoverade lokalen hos Artilleriet. Sedan årsskiftet har de varit igång med första flytten för popup-butiken på Vallgatan 1, och nu i veckan var det premiär för den nygamla butikslokalen (samma ställe, men med helt ny design och ett tillskott på en övervåning). Med det så följer här en bildbomb av halvkass kvalitet a lá iPhone SE.

Två enorma dubbeldörrar i glas stod vidöppna och välkomnade en in redan på långt håll. Första vyn blev denna matsalsmöblering med fokus på grönt i kontrast med svart, vitt och grått. I would kill for that rug.

Bergs Potter-krukor och början på den enorma tavelväggen.

Längre in kommer nästa miljö, och även här fortsätter temat med mycket färg, vilket jag är lyrisk över. Älskar färg och kommer alltid göra det.

Yes yes and yes.

De rundade inbyggda hyllorna är helt fantastiskt snygga.

Massvis med alla typer av inredningsdetaljer man kan önska sig, med bra överblick. Stort fan av när det är enkelt som kund att navigera sig bland butikssortiment.

Större vy över tavelväggen och ytterligare en miljö.

Mycket mjuka och runda former på sittmöbler nu. Väldigt snyggt.

I bakgrunden syns avdelningen för Aesop.
Vi går upp en våning!

Ett ord: WOW.

Om man ändå hade en sån här takhöjd och kunde ha skitstora inomhusträd.

Taklampan blev jag väldigt förtjust i. Liknar såna Murano-lampor som jag kikar på på auktion.

En av de bästa sakerna med renoveringen måste ju ändå vara att det är så mycket ljusare nu! Speciellt här på övervåning med både väggfönster och takfönster.

Behöver jag ens skriva att jag tycker detta är snyggt? Det gör jag i alla fall.

Andra sidan av övre plan, med glasparti och dörrar till kontor och konferensrum.

Återigen – dösnyggt.

Man kan stanna här en hel dag för att fota men ändå inte få med allt, eller att ens göra butiken rättvisa. Så alla som inte har gått dit – go go go!

Utöver Artilleriet så renoverar även intilliggande Da Matteo, som ska öppna ett orangeri med passage genom Artilleriet. Acne renoverar också sin butikslokal, men öppning närmare hösten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.