Hej Hopp

… Tiden går fort, huh? Har inte bloggat sedan i höstas. Jag hamnade efter med plugg och kände att jag behövde prioritera det före bloggen. Och vips så hade det gått så lång tid!

Tänk att världen har blivit så annorlunda sen i höstas. Vem trodde då att det snart skulle inträffa en pandemi som gör folk sjuka dödligt sjuka, rädda, och leder till att oerhört många förlorar sina inkomster? Men om det är nåt jag lärt mig den senaste tiden så är det:
1: Det är aldrig dags för panik.
2: Uppskatta det fina du har i livet.
3: Ta hand om din hälsa och visa hänsyn för andra.
4: Ha alltid besparingar för tuffa perioder.

Jag är klar med min designkurs och har dessutom blivit korttidspermitterad från jobbet, så plötsligt har jag mer fritid än någonsin. Alla vardagsrutiner har flugit ut genom fönstret och innan jag ens tänker på det så sitter jag återigen i soffan och har ingen energi eller vilja att göra någonting. Men nu är det dags för mig att ta mig i kragen och strukturera upp en produktiv och kreativ vardag! Jag börjar här.

Har en hel del blogginlägg som legat på is sen i höstas, så jag kommer lägga upp dem retroaktivt här och jobba vidare från det.

Jag hoppas att ni alla har det bra, trots omständigheterna. Stay safe and wash your hands!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.